Így kezdtük a 2022-es évet

Még csak a második hetét tapossuk az új évnek, azonban a január elseje óta eltelt idő  jóval többnek tűnik. De lehet inkább az a baj, hogy eddig nem tudtuk rendesen lezárni az előző évet, ugyanis a decemberben indított adománygyűjtésünknek még csak most lett vége. Lássuk, hogyan teljesítettünk.

title

Az eredetileg kitűzött célösszeggel körülbelül 350 hátrányos helyzetű fiatalhoz szerettünk volna eljutni 2022-ben. Ez sajnos végül nem teljesült, de aggodalomra semmi ok, mert így is rengeteg támogatást kaptunk, amiből 240 fiatal sikerélményét tudjuk biztosítani! Nagyon hálásak vagyunk annak a több, mint 70 embernek, akik bizalmat szavaztak nekünk és a játékainknak. 

Ami a kitelepüléseket illeti, a járványhelyzet miatt egészen márciusig, áprilisig nem tervezünk személyes megjelenést óvatosságból, de amint javul a helyzet és a résztvevők számára biztonságosnak ítéljük meg a programon való részvételt, számítani lehet a rendszeres élménybeszámolókra.

Addig sem ülünk azonban tétlenül, hiszen a háttérben mindig aktívan zajlik a munka. 

Idén két új programon is elkezdünk dolgozni, amik segítségével még hatékonyabban eljuthatunk a hátrányos helyzetű fiatalokhoz, hiszen a célunk változatlanul az, hogy minél több gyerek élhesse át a siker élményét. A terveink megvalósításához azonban több emberre lesz szükségünk, így szeretnénk belevágni egy újabb önkéntes toborzásba. Ennek részleteivel január végéig jelentkezünk, így érdemes lesz figyelni a közösségi média felületeinket.

Nagyon izgatottan várjuk az előttünk álló időszakot, sok mindent tervezünk, az új projektjeink kitágítják a látóhatárt, de persze rengeteg munkával is járnak. Ezért is fontos mindenki támogatása, és hogy bővítsük a csapatunkat. Minden bizonytalanság ellenére haladunk előre, hogy minél kevesebb olyan fiatal legyen év végére, aki nem tudja, mi a siker. 

Kövessetek minket Facebookon és Instagramon, hogy elsőként értesüljetek a történésekről!

Iratkozz fel A hírlevelünkre!

Adatvédelem

Keresztnév

Email cím

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Fortély-sátor

A siker házhoz jön.

FacebookInstagramInstagram
Támogass minket!

Sikerélményt viszünk a fiatalok életébe szociális helyzettől függetlenül.

Barion

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai szervezetünkhöz nem jutnak el.

Inspio Studio