Mert adományozni mindig megéri

Kettőt pislogtunk, és már túl is vagyunk a karácsonyon, de még a bejgli romok, üres szaloncukorpapírok és a fa fénye alatt csillogó ajándékok vesznek bennünket körül. Az ünnep illata is még itt lóg a levegőben (sütemény, fahéj, és fenyőfa nálunk) - de megmarad vajon a decemberben felbuzduló önzetlenség is? Vagy ez is csak szezonális, és a csomagolópapírral együtt ezt is kidobjuk a kukába? 

title

Az adományozás kérdése sosem egyszerű. Olyan szervezetek, mint amilyenek mi is vagyunk, arra kérnek embereket, hogy a saját pénzükből támogassanak egy ügyet. 

Egy ügyet, ami néha nagyon könnyen átélhető: vannak családok, ahol nincs pénz, lehetőség ajándékra, tartós élelmiszerre, hát adjuk össze nekik mi. Nem véletlen, hogy karácsony környékén például a cipősdoboz akciók nagyon jól szoktak sikerülni. Ebben az időszakban, amikor a szeretet és az egymásra való odafigyelés kerül előtérbe, hamarabb nyitunk mások felé is, könnyebben bekerül a kosárba még egy doboz csoki, vagy néhány konzerv, esetleg egy játék. 

És persze vannak azok az ügyek is, ahol nem tárgyakat adnak, hanem élményt, vagy éppen képességfejlesztést, mint ahogy mi is tesszük egyedi, szabadulószobás játékainkon keresztül. Mi nem kézzel fogható ajándékokat viszünk a gyerekeknek, akikkel találkozunk. Mégis a sikerélmény, amit adunk, tartósabb tud lenni, hosszabb távra szól, mint egy csokimikulás. 

A sikerélmény élmény. A sikerélmény motiváció. A sikerélmény lehetőség. A sikerélmény túlélés. 

Minél több gyerekhez tudjuk elvinni a siker élményét, annál több fiatal felnőtt lesz, aki nem ijed meg egy-egy nehezebb helyzettől, aki tudja magáról, hogy ő is át tud lendülni a problémákon, akár egyedül, akár összefogva másokkal. 

Mi ezt kínáljuk minden egyes gyereknek, akinek elvisszük a játékainkat. 

Jövőre 350 fiatalhoz szeretnénk eljuttatni a siker élményét - a jövő lehetőségét. 

Mi nem tárgyi adományt kérünk, hanem pénzt. A pénzt pedig feledhetetlen élménnyé varázsoljuk a legjobb eszközök, a legjobb lehetőségek szerint lefejlesztett játékaink segítségével. 

Ha pedig úgy döntesz, adományozol, akkor

- így üzenhetsz a fiataloknak, akik még sosem érezték magukat sikeresnek, hogy igenis vannak olyanok, akik szerint fontos, hogy ők is gyerekek lehessenek, játszhassanak, és hogy ők is fejlődhessenek. 

- támogatsz egy jó ügyet, amit fontosnak tartasz. Azt üzened nekünk, hogy amit csinálunk, nem csak a mi szemünkben értékes, hanem a tiedben is. Minden egyes beérkező adomány a mi sikerünk is kicsit, a mi motivációnk, hogy újabb és újabb szuper játékot készítsünk.

- jót teszel. Nincs kicsi adomány, csak fel nem ajánlott. 

És a legnagyobb támogatás az lenne, ha az adományozó, jótevő kedv nem tűnne el az üres szaloncukros papírokkal, a kiürülő sütis dobozokkal, a karácsonyfa lehulló tűleveleivel. 

Szóval ha itt a karácsonyi kajakóma végén úgy érzed, hogy van még hely a szívedben, hogy támogass egy jó ügyet, akkor segíts nekünk, hogy jövőre minél több fiatalnak elvihessük a siker élményét. 

Cserébe ingyenesen elérhető, négy részes, karácsonyi online játékokat készítettünk az egész családnak. Itt érhető el az első, a második, a harmadik és a befejező, negyedik rész is.

Adománygyűjtésünk linkje: https://adjukossze.hu/adomanygyujtes/adj-sikerelmenyt-karacsonyra-2488 

Köszönjük!

A Fortély-sátor csapata

Iratkozz fel A hírlevelünkre!

Adatvédelem

Keresztnév

Email cím

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Fortély-sátor

A siker házhoz jön.

FacebookInstagramInstagram
Támogass minket!

Sikerélményt viszünk a fiatalok életébe szociális helyzettől függetlenül.

Barion

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai szervezetünkhöz nem jutnak el.

Inspio Studio