A szabadulószoba

A Fortély-sátor Alapítvány évek óta foglalkozik szabadulószobákkal, ami egy innovatív és hasznos pedagógiai módszer fiatalok tanulási motivációjának és önbizalmának megteremtésében. A játék során 4-6 fős csoportoknak kell együtt dolgozni olyan helyzetben, ami kimozdítja őket a komfortzónájukból.

A különböző kreatív problémamegoldásra épülő feladatok fejlesztik a logikai és kritikai gondolkodást, a kooperációs és problémamegoldó képességet, és ami a legfontosabb: sikerélményt ad a játékosoknak, függetlenül attól, hogy sikerül-e kiszabadulniuk.

services

Logika

handshake

Kooperáció

library

Stratégia

comments

Kommunikáció

A módszer előnyei

Kalap

Fejlesztő

Puzzle

Játékos

Photos

Tematizálható

Mozgó

Mobilizálható

Célcsoport

Hátrányos helyzetű fiatalok

A Fortély-sátor Alapítvány célcsoportja a 10-18 éves, szociálisan (halmozottan) hátrányos helyzetű fiatalok csoportja, elsősorban azok, akik már benne vannak valamilyen tanodaprogramban. A célcsoportot ezen belül is két nagyobb korosztályra bontottuk: 10-14 és 14-18 éves fiatalok, így minden korosztálynak a megfelelő típusú játékot kínáljuk.

Az viszont korosztálytól függetlenül igaz, hogy ezek a gyerekek az iskolában szinte sosem tapasztalnak sikerélményt, iskolai közegben főként negatív tapasztalataik vannak. Az iskolán kívül nem mozdulnak ki a komfortzónájukból, nem teszik próbára saját képességeiket.

Unlock
Camping

Vállalatok

Sikerélményt viszünk szervezetek életébe is, amelyek a szabadulószobán keresztül szeretnének nem hétköznapi élményt adni a kollégáknak, partnereknek, igazából bárkinek, aki elmúlt 10 éves. A szabadulószobára sokan játékként gondolnak, de ezen túl széles körben használható a szabadulószoba módszertana, az új kollégák kiválasztására, beléptetés utáni képzésére, csapatok közötti kommunikáció javítására vagy az elköteleződés növelésére.

Camping
Camping

Iratkozz fel A hírlevelünkre!

Adatvédelem

Keresztnév

Email cím

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Fortély-sátor

A siker házhoz jön.

FacebookInstagramInstagram

Sikerélményt viszünk a fiatalok életébe szociális helyzettől függetlenül.

Támogass minket!
Barion

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai szervezetünkhöz nem jutnak el.

Inspio Studio