A Fortély-csapat

Sári

Sári

sari@fortelysator.hu

A Fortély-sátor ötletének egyik kitalálója vagyok, tanárként az én területem a szobáink oktatási-pedagógiai hátterének biztosítása. Emellett a kreatív munkában is részt veszek, segítek az új szobáink fejlesztésében.

Mindig jó érzés a játékosok pozitív visszajelzéseit hallani egy-egy kitelepülés után, megerősítve azt, hogy a játék sikert visz a játékosoknak.

Csabi

Csabi

csabi@fortelysator.hu

A kezdetek óta a Fortély-sátor csapatának tagja vagyok, alapvetően a pénzügyekért és a pályázatokért felelek, természetesen az új szobák fejlesztésén és tesztelésén is dolgozom.

Nagyon szeretek kitelepülésekre járni és beszélgetni a fiatalokkal az élményről, amit a szoba nyújtott nekik, és a jövőbeli terveikről.

Ákos

Ákos

akos@fortelysator.hu

Az egyik ötletgazda vagyok, és a játékelemek mechanikájáért, kivitelezéséért, szállíthatóságáért felelek az Alapítványban.

Ezen kívül, mint mindannyian, nagyon szeretek a kreatív dolgokban részt venni, mint például egy új szoba kitalálásában, vagy szeretem, ha valami váratlan problémát kell hirtelen megoldanunk.

Evo

Evo

evo@fortelysator.hu

Én vagyok az első olyan tag, aki menet közben csatlakozott a csapathoz. Szeretek odafigyelni arra, hogy a csapat dinamikája rendben legyen. Egy csoport működésénél elkerülhetetlen, hogy konfliktus alakuljon ki néha a tagok között, ilyenkor felelősségemnek érzem, hogy elég időt és energiát szenteljünk ennek feloldására. Mindemellett nagyon élvezem a kreatív munkákat és a kitelepüléseket is.

Iratkozz fel A hírlevelünkre!

Adatvédelem

Keresztnév

Email cím

Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi tájékoztatót.

Fortély-sátor

A siker házhoz jön.

FacebookInstagramInstagram
Támogass minket!

Sikerélményt viszünk a fiatalok életébe szociális helyzettől függetlenül.

Barion

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai szervezetünkhöz nem jutnak el.

Inspio Studio